Současná česká inflace: reálie a tendence - Kozák, J.
Štatistická analýza oficiálnych časových radov "index spotrebiteľských cien v ČR, január 1989-100" za r.1990-1994. Miery inflácie. Časové rady mier inflácie (mesačné). Využité štatistické programové pakety. Sezónnosť mesačných mier inflácie. Vývojové tendencie.