Burzová cena Výpočtová technika ako jeden z faktorov úspešnosti - Luptáková, O.
Ovplyvňovanie burzových obchodov výkonnými počítačovými programami. Podnety na predaj alebo kúpu akcií. Predpokladanie vývoja na burze. Burzové tendencie - pevná a slabá burza. Pohyb burzových kurzov. Kvalita a kvantita burzy. Jednotné a jednotlivé kurzy.