Burzová technika Správne predať a kúpiť nie je jednoduché - Luptáková, O.
Fungovanie búrz vo vyspelých krajinách. Dva typy búrz cenných papierov - súkromnopodnikateľský charakter búrz v Anglicku, Kanade a v Austrálii. Druhý typ búrz - európske burzy - zakladá spravidla štát. Obchodovanie na burzách. Uzatváranie obchodov na burzovej ploche. Pravidlá obchodovania. Burzové príkazy. Obchodovanie pomocou špecializovaných inštitúcií. Burzová cena.