Firmy a kapitálový trh
Pravidelná príloha časopisu. - Kapitálový trh v SR (november 1994). 2. vlna kupónovej privatizácie na Slovensku. Kapitálové trhy v strednej a východnej Európe. RM-Systém Bohemia (18.11.1994). Komodity.