Firmy a kapitálový trh
Z obsahu pravidelnej prílohy časopisu: kapitálový trh v SR, v strednej Európe, komodity na svetových trhoch, výsledky poslednej periodickej aukcie RM-Systému Slovakia v r.1994 (2.-5.12.1994).