Vzťah ako tanec: spolu a každý sám. Komunikácia a medziľudské vzťahy - Korček, Ľudovít
Recenzovaná publikácia "Vzťah ako tanec: spolu a každý sám. Komunikácia a medziľudské vzťahy" od A.S. Luknica je hlboko teoreticky erudovaným rozborom komunikácie ako dorozumievajúceho prostriedku. Autor v nej precizuje množstvo výrazových prostriedkov na pozadí reálne jestvujúcich situácií.