Autoorganika a ekonómia. Všeobecná teória autoorganizácie v ekonomických systémoch - Sedlák, Mikuláš
Kniha J. Zapletala "Autoorganika a ekonómia" je originálnym dielom, v ktorom autor po novom pristupuje k vysvetleniu podstaty existencie a fungovania ekonomických subjektov a navrhuje novú vedu autoorganiku. Recenzovaná publikácia obohacuje poznatkovú základňu ekonómie.