Euromanažment ľudských zdrojov - Bednárik, Rastislav
Recenzia publikácie J. Mihalika a kol.: Euromanažment ľudských zdrojov. Bratislava, Práca 1996. Štúdia prof. Mihalika ako jedna zo štyroch prác profesorov zo štyroch krajín (K.F. Ackermann SRN, S. Tyson Spojené kráľovstvo, S.G. Echevarria Španielsko), v rámci empirického výskumu v rozmeroch Európy. Štúdia bola vypracovaná ako komparácia stavu a potreby uplatnenia moderne chápaného euromanažmentu ľudských zdrojov. Otázky profilu euromanažéra ľudských zdrojov.