Postavenie obcí v procese reformy miestnej verejnej správy - Neubauerová, Erika, 1968-
Reforma miestnej samosprávy. Kritériá začleňovania obcí do okresov. Utváranie predpokladov na odovzdávanie kompetencií vyšším územným samosprávnym celkom. Utváranie predpokladov na odovzdávanie kompetencií obciam.