Sony Trnava má zelenú - Deván, D.
Personálny manažment firmy Sony Trnava. Umiestnenie firmy Sony na slovenskom trhu. Uplatnenie japonského prístupu k zamestnancom a pri riadení prevádzky. Celkové investície firmy. Mzda zamestnancov. Komunikácia medzi vedením a zamestnancami. Zvyšovanie kvalifikácie.