Sociálny fond a jeho novely - Vladárová, Marta
Novely zákona č.152/1994 Z.z. o sociálnom fonde. Úprava prídelu do sociálneho fondu na účely kompenzácie cestovného. Definovanie povinného prídelu. Použitie fondu.