Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 11. decembra 1996 o zamestnanosti
Zákon NR SR o zamestnanosti. Politika zamestnanosti a trhu práce. Pôsobnosť organizácií na trhu práce. Evidencia Národného úradu práce. Hospodárenie Národného úradu práce. Zamestnávanie občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Poskytovanie príspevku zamestnávateľom zamestnávajúcich občanov so ZPS. Povinnosti zamestnávateľa pri finančnom zabezpečení občanov so ZPS. Zamestnávanie občanov s trvalým pobytom na území Slovenska u zahraničných zamestnávateľov a zamestnávanie cudzincov na území SR.