Ekonomické zabezpečenie primeraného bývania zodpovedajúceho potrebám rodiny Právne predpisy o príspevku na bývanie - Buchsbaum, R.
História bývania, dopytu po bytoch a sociálnej politiky v Nemecku v 30. rokoch a povojnovom období. Zákonné úpravy, príspevky na bývanie v SRN. Tabuľkový príspevok na bývanie zavedený v r.1965 v 11 starých spolkových krajinách. Paušálny príspevok na bývanie. Legislatívny prehľad sociálnej a bytovej politiky v SRN.