Viac hláv, viac rozumu Príloha - Mäsiarová, Terézia
Súčasťou obchodu s nehnuteľnosťami je aj vklad do katastra nehnuteľností. Vznik právnych účinkov vkladu. Daňové povinnosti vznikajúce pri zápise do katastra nehnuteľností. Rozhodnutie katastrálnych úradov o povolení vkladu. Forma prevodu nehnuteľnosti. Lehota pre vznik daňovej povinnosti týkajúcej sa nehnuteľností v Českej republike.