Bytová politika v trhovej ekonomike - Labaj, Jozef
Charakteristika bytovej politiky. Subjekty bytovej politiky. Trh bytov. Bytová politika v trhových podmienkach Slovenska. Bytová výstavba a jej financovanie. Obecná bytová výstavba. Súkromná bytová výstavba. Družstevná bytová výstavba. Štátna bytová výstavba. Ekonómia prevádzky bytového fondu