Explózia špekulatívnych predajov bytov pripravuje štát aj o daňové príjmy - Mäsiarová, Terézia
Zákon č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov. Nájom bytov, spoločný nájom bytu manželmi, prechod nájmu bytu (v prípade úmrtia). Zánik nájmu bytu prevodom do osobného vlastníctva. Daňové úniky pri transferoch s bytmi.