Výstavba bytov na Slovensku - Zverková, Daniela
Z obsahu: Aj pri výstavbe nadštandardných bytov pre náročných zákazníkov je výhodné vytvoriť stavebné bytové družstvo. Pripraviť pôdu pre výstavbu bytov je parketa obcí a miest, ministerstvo má vytvoriť legislatívny rámec na jej financovanie.