Začať stavať, a až potom hľadať kupcov na byty, si vyžaduje vlastný finančný kapitál stavebnej spoločnosti - Zverková, Daniela
Z obsahu: Zoznam verejných investícií má byť súčasťou zákona o štátnom rozpočte na rok 1998. V Snine pribudli nové byty. V Banskej Štiavnici 56 bytov. Prestavba predškolských zariadení.