Podnikanie v oblastiach daňových rajov - Šťastný, S.
Podnikanie formou off shore spoločností. Princíp a spoločné znaky off shore spoločností. Daňové raje. Spôsoby podnikania v off shore oblastiach. Najvýznamnejšie off shore oblasti. Druhy off shore spoločností. Založenie off shore spoločnosti. Osobitosti zakladania off shore spoločnosti v niektorých oblastiach: Cyprus, Ostrov Man, Madeira, Maďarsko, Delaware, Ostrovy Turks a Caicos, Lichtenštajnsko.