Povinnosti, práva a potrebné znalosti daňových subjektov pri daňovej kontrole - Burák, Emil
Miesto daňovej kontroly v systéme verejných financií. Okruhy problémov, ktoré skúma daňová kontrola. Typy kontrolných postupov používaných pri kontrole. Varianty sankčného systému daňových orgánov. Najčastejšie chyby pri daňových kontrolách podľa systemizácie. Odporučenia k prevencii.