Pred podaním daňového priznania - Piršelová, Dagmar
Výpočty, ktoré musí vykonať podnikateľ pred podaním daňového priznania. Základ dane z príjmov. Nezdaniteľné sumy. Odpočítateľné položky. Príklad výpočtu pomernej časti.