Čo je užitočné vedieť o daňovej kontrole - Burák, Emil
Okruh problémov skúmania daňovej kontroly: 1. daňové hľadisko, 2. účtovné hľadisko, 3. procesno-procedurálne hľadisko. Typy kontrolných postupov - periodická daňová kontrola, priebežná kontrola, daňový monitoring. Povinnosti a práva daňového subjektu.