Základné a stredné školy si vlani objednali učebnice za štvrť miliardy korún - Reiselová, E.
Z obsahu: Pripravovaný zákon o sociálnej pomoci zvýrazňuje, že alimentačnú povinnosť majú aj deti voči svojim rodičom. Detské domovy pod MPSVR SR. Pre neštátne združenia a organizácie 150 mil. Sk.