Bankovní sektor a bankovní dohled v Portugalsku - Babouček, I.
Vývoj portugalskej ekonomiky v 60. a 70. rokoch. Základné makroekonomické ukazovatele v r. 1993-1995. Štruktúra, veľkosť a efektívnosť portugalského bankového sektora. Právna úprava, organizácia a výkon bankového dohľadu.