Banky pred oddlžením a privatizáciou - Ďurianová, Alica
Oddlženie slovenských bánk. Kritika ozdravovania bánk. Kvalita poskytovaných úverov. Problém rizikových úverov. Názory na privatizáciu bánk. Hospodárske výsledky v bankovom sektore na Slovensku k 30.6.1995, 30.6.1996, 30.9.1996. Pohľadávky bankového sektora v r. 1993 - 1996. Kapitálová primeranosť banky - Slovenská záručná banka a Konsolidačná banka v r. 1993 - 1. polrok 1996. Pohľadávky po lehote splatnosti. Vývoj bankovníctva vo svete. Činnosť dvoch štátnych peňažných ústavov na Slovensku - Slovenskej záručnej banky a Konsolidačnej banky.