Řízení bankovních rizik v J.P. Morgan - Jílek, Josef
Riadenie bankových rizík na príklade americkej banky J.P.Morgan (JPM). Banka sa špecializuje na riadenie bankových rizík a určuje v tomto smere svetový vývoj. Hlavné riziká JPM sú úverové, trhové, likvidné, právne, riziko zverených hodnôt, riziko externého správcu, operačné riziko.