Menový program NBS na rok 1997
Menový vývoj v r. 1996 - znižovanie miery inflácie, stabilita meny, reálny rast národného hospodárstva, stabilita v bankovom systéme, nepriaznivá štruktúra HDP, nepriaznivý vývoj čistých zahraničných aktív, peňažnej zásoby a čistých domácich aktív. Menový program na r. 1997 a jeho základné ciele.