Írska republika História a súčasnosť írskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Írskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu, história meny, motívy írskych bankoviek, prekluzívne bankovky.