Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Inekon sa nevzdá sprivatizovaného podielu v Nováckych chemických závodoch. BCP Bratislava. RM-Systém Slovakia. SCP SR Bratislava. Fond národného majetku SR začne vymieňať akcie za svoje dlhopisy začiatkom tohto roku. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, ropa a ropné produkty.