Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Investičný fond PSIPS opäť protestuje proti krokom Harvardskej investičnej spoločnosti. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. VÚB umiestnila v zahraničí korunové dlhopisy v sume 1,5 mld. Sk za 12,25 perc. FNM vlani pokračoval v rozbehnutom privatizačnom tempe. Komodity na svetových trhoch - farebné kovy, zlato, striebro, pšenica, ropa.