Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Negatívna publicita viedla k zrušeniu emisie dlhopisov Považských strojární. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. BCP pripravuje nové rozdelenie trhu. Po kupónovej privatizácii ovládli českých výrobcov nákladných automobilov strategickí investori. Komodity na svetových trhoch.