Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Považské strojárne sa po minulom roku ocitli v ťažkej finančnej situácii a bez zdrojov z dlhopisov, s ktorými rátali. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. Rok 1996 na Burze cenných papierov v Bratislave. Rok 1996 na trhu RM-Systému. Dlhoročná trauma privatizácie Creditanstaltu sa končí predajom Banke Austria. Komodity na svetových trhoch - farebné kovy, zlato, striebro, káva, ropa.