Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. K. Mrva verí, že obchodné banky sa z posledného vývoja na medzibankovom trhu poučia. Týždeň rekordov na devízových trhoch. Slovenská pošta bude pri nových projektoch spolupracovať so zahraničnými firmami. Slovenský trh nehnuteľností - ponuka realitných kancelárií. Komodity na svetových trhoch - farebné kovy, zlato, striebro, pšenica, ropa.