Kapitálový trh v SR - Palko, F.
Z obsahu: Uvažovať o viacerých organizátoroch trhu z hľadiska dlhodobej perspektívy by nebolo múdre. Majitelia sprivatizovaných podnikov budú čoskoro hľadať strategických zahraničných investorov.