Minimálne tretina podnikov si nezaslúži, aby ich cenné papiere boli uvedené na kapitálovom trhu - Palko, F.
Z obsahu: RM-Systém sa chystá na prechod od priameho prístupu na jeho trh k členskému. Koncepcia rozvoja kapitálového trhu si vynucuje stabilnú legislatívu. Ťažiskom činnosti štátneho dozoru je v súčasnosti obchodovanie s cennými papiermi. Samoregulačné organizácie sa chcú podieľať na regulácii kapitálového trhu. Budovať kapitálový trh bez kolektívnych investorov nie je možné.