Pod rastom objemov cítiť vzostupný trend anonymných obchodov Príloha - Dlugopolská, O.
Vývoj objemov obchodov na kapitálových trhoch - priamych a anonymných v r. 1996. Vývoj hladiny cien podľa SAX indexov. Celkový objem obchodov za rok 1996. Emisie akcií s najväčšou trhovou kapitalizáciou k 19.12.1996. Štruktúra objemov obchodov v Sk. Vývoj SAX indexov v r. 1996 a indexu SDX v r. 1996.