Rok 1996 na svetových kapitálových trhoch Príloha - Nalevanko, M.
Situácia na svetových kapitálových trhoch v r. 1996. Vplyv nízkych úrokových sadzieb na obchody s dlhopismi. Postavenie dolára na trhu európskych akcií. Predpoveď korekcie akciových trhov. Vývoj na akciových trhoch v Londýne, Frankfurte, Paríži, Amsterdame, Bruseli, Miláne, Osle, Štockholme, Helskinkách, v Madride a vo Viedni.