V dvojím ohni - Singer, M.
Politika vysokých úrokových mier. Index rastu spotrebiteľských cien. Úroková miera v ČR. Centrálne banky väčšiny krajín určujú základné úrokové miery. Výnosy zo špekulatívneho kapitálu.