Aktuálne tendencie vo vývoji ekonomiky Francúzska Príloha
Vývoj hospodárstva vo Francúzsku v r. 1996. Ukazovatele HDP. Hospodárska aktivita. Súkromná spotreba. Hospodársky rast a daňové referendum. Očakávané riziko a vývojové tendencie. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: ceny a konkurencieschopnosť USA, Japonska, Nemecka, Francúzska, Talianska a V. Británie v r. 1985, 1990 - 1996. Výroba a zamestnanosť.