Konjunkturálne tendencie v ekonomike Rumunska Príloha
Tendencie hospodárskeho vývoja Rumunska. Transformácia rumunskej ekonomiky. Ukazovatele hospodárskeho vývoja v r. 1992 - 1996: hrubý domáci produkt, index priemyselnej výroby, priemyselné výrobky, stavebníctvo, vnútorný obchod, zahraniční investori, práca, mzdy, ceny, úrokové sadzby, devízové kurzy, devízové rezervy, zahraničný obchod.