Myanmar - krajina s budúcnosťou - Brabec, J.
Hospodárska situácia Myanmaru (bývalej Barmy). Záujem ázijských a európskych investorov o krajinu. Finančná podpora výstavby infraštruktúry. Miera inflácie a rozpočtového deficitu. Výroba v súkromnom sektore.