Retrospektívny pohľad na vývoj ekonomík SR a ČR Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj hospodárstva Českej a Slovenskej republiky v období od r.1993 - 1996. Monitor hospodárskeho vývoja SR a ČR. Vývoj hlavných ekonomických ukazovateľov.