Transformace - víťězství i prohry - Jurečka, V.
Transformácia a hospodársky vývoj Portugalska od r. 1974. Niektoré ukazovatele portugalskej ekonomiky. Vstup Portugalska do EÚ v r. 1986. Súčasná hospodárska situácia Portugalska.