Ve prospěch dalšího vývoje - Přikryl, J.
Spomalenie tempa ekonomického rastu v Tchaj-wane ako jedného z ázijskych tigrov. Zmena manažmentu v krajine. Privatizácia. Zahraničný obchod. Obchodné vzťahy s ČR.