Medzinárodný vedecký seminár: Transformácia ekonomiky SR a jej zapojenie do EÚ - Masárová, Helena
Medzinárodného vedeckého seminára "Transformácia ekonomiky SR a jej zapojenie do EÚ" sa zúčastnili učitelia a vedeckí pracovníci Ekonomickej univerzity v Bratislave, zástupcovia iných univerzít zo Slovenska aj zo zahraničia, pracovníci profesionálnych výskumných pracovísk a predstavitelia hospodárskej praxe. S úvodným referátom vystúpil podpredseda vlády SR a minister financií Ing. Sergej Kozlík. Nové myšlienky transformačného procesu boli uvedené v ďalších referátoch členov výskumného tímu.