Ministerstvo privatizácie hovorí o ukončení privatizácie, FNM avizuje vydať rozhodnutia na majetok za desiatky miliárd korún - Hajko, J.
Priebeh a výsledky druhej vlny privatizácie. Predaj časti majetku štandardnými metódami - priamy predaj, verejná súťaž, verejná dražba. Vklad časti majetku do akciových spoločností. Zredukovanie majetku určeného pre druhú vlnu privatizácie (zákon č. 192/1995 Z.z. o zabezpečení záujmov štátu pri privatizácii strategicky dôležitých št. podnikov a akciových spol.). Ministerstvo privatizácie a FNM SR v procese privatizácie.