Ako urobiť pre značkové výrobky na trhu to najlepšie - Vladár, P.
Rozhovor s A. Galaskim, generálnym riaditeľom Európskej asociácie značkových výrobcov (AIM). Poslanie asociácie na Slovensku. Spotrebiteľský trh v rámci európskeho regiónu. Postavenie združení značkových výrobcov vo vzťahu k osobným reťazcom, prípadne združeniam reklamy a médií.