Potravinárstvo a výživa - Janků, Jaroslav
Z obsahu: Berlínska výstava Grüne Woche výkladnou skriňou svetových potravín i miestom tvorby poľnohospodárskej politiky. Minulý rok ukázal, ako citlivo reagujú spotrebitelia na bezpečnosť potravín.