Do zahraničia na bicykli? - Végh, Roman
Pokles profesionality služieb v oblasti cestovného ruchu. Hodnotenie situácie v cestovnom ruchu prezidentom Slovenskej agentúry cestovných kancelárií. Hlavné problémy, ktoré rieši SACK. Ukazovatele aktívneho a pasívneho zahraničného cestovného ruchu v r. 1993 - 1995. Domáci cestovný ruch (1993 - 1995). Činnosť SACK. Aktívny cestovný ruch v r. 1996. Situácia v cestovnom ruchu v r. 1989. Regionálny cestovný ruch. Výdavky slovenskej populácie na cestovný ruch.