Transformačný proces v cestovnom ruchu a jeho dopad na kultúrny rozvoj Bratislavy - Mišúnová, Ema
Bratislava - dôležité centrum cestovného ruchu Slovenska. Historický vývoj Bratislavy. Prehľad najvýznamnejších historických pamiatok mesta. Vplyv štruktúrnych zmien v cestovnom ruchu na návštevnosť galérií a múzeí hlavného mesta. Potenciálne možnosti rozvoja cestovného ruchu v Bratislave.